Lediga jobb i Bergs kommun

Förskollärare och barn på förskola

Välkommen till oss i Berg, en framåt kommun som rekommenderas av alla! Vi är ca 1 200 anställda som tillsammans verkar för att ge så bra stöd och service som möjligt till våra medborgare. Läs gärna mer om vårt arbete, eller bli vår nästa kollega genom att ansöka någon av våra lediga tjänster.

Lediga jobb

Se våra lediga jobb och skicka in din jobbansökan digitalt här

Har du skyddade personuppgifter ska du alltid kontakta vår HR-konsult via växel 0687-161 00. Då får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt.

 • Kock till Myrvikens skola


  Delar du vår bild av att bra mat utgår från bra råvaror och tillagas där gästerna finns? Söker du ett köksarbete som präglas av trygghet och variation? Då kan du vara den vi söker som kock till våra verksamheter i Myrviken.
  Läs mer
 • Skidtränare längd - lärare specialidrott


  Vi fortsätter vår satsning framåt och söker nu dig som vill arbeta som tränare med oss på Fjällgymnasiet, vid NIU-utbildningen med inriktning längd. Om du är driven och flexibel, har relevant erfarenhet av ledarskap, träning- och tävlingsverksamhet inom längdskidåkning, samt är en god pedagog, så kan du vara vår nästa kollega!
  Läs mer
 • Leg. Arbetsterapeut


  Drivs du av ett varierat arbete, är utvecklings- samt lösningsfokuserad och vill arbeta nära till fjäll och skog? Vill vara med och arbeta för att varje individ ska ges möjlighet till ett så aktivt, självständigt och delaktigt liv som möjligt? Då kan det vara dig vi söker till vårt team i Kommunrehab i Bergs kommun. 
  Läs mer
 • Språklärare till Myrvikens skola


  Myrvikens skola söker två språklärare, i engelska respektive tyska. Här finns närhet till bland annat skidspår, vatten, badhus, skolskog och fjällmiljö!
  Läs mer
 • Fritidshemslärare/fritidspedagog till Myrvikens skola


  Berg - en erkänt bra utbildningskommun! Inom förskola, fritidshem och skola i Bergs kommun arbetar välutbildad och engagerad personal för att ge kommunens barn och ungdomar de bästa förutsättningarna till ett livslångt lärande. Två av Bergs kommuns sju grundskolor sträcker sig upp till årskurs nio: Myrviken och Svenstavik. Vi söker nu två lärare i fritidshem/fritidspedagoger!
  Läs mer
 • Poolanställd undersköterska


  Vill du vara med och forma framtidens äldreomsorg i Berg? Är du dessutom en erfaren, flexibel och utvecklingsinriktad person, som gillar att arbeta lösningsorienterat och stärkande? Då kan du vara den vi letar efter som undersköterska till vår lokala pool i Hackås och Myrviken.
  Läs mer
 • Undersköterska till Hemvård Åsarna


  Söker du ett roligt, ansvarsfullt och utvecklande arbete? Är du redo för en vardag där du verkligen gör skillnad i andra människors vardag? Då kan du vara den vi söker till hemvård Åsarna i Bergs kommun!
  Läs mer
 • Förskollärare  till Bergs kommuns förskolor


  Berg - en erkänt bra utbildningskommun! Inom förskolan på Bergs kommun arbetar välutbildad och engagerad personal för att ge kommunens barn och ungdomar de bästa förutsättningarna till ett livslångt lärande. Våra barn ska ha roligt, känna trygghet och kunna utvecklas efter sina egna förutsättningar. Vi söker nu flera nya förskollärare till våra förskolor. Välkommen till livet såsom det borde levas - äkta och nära till vidder, storslagna fjäll,
  storskogar, friskt vatten och ren luft. Välkommen till oss i Bergs kommun!

  Läs mer
 • Timvikarie till Bergs kommuns förskolor och grundskolor


  Vill du vara med och verka för alla barns rätt till en skolgång av hög nivå, som präglas av jämlikhet, delaktighet och gemensamt lärande? Vi söker nu timvikarier till  förskolor, grundskolor samt fritidshem och välkomnar dig med eller utan formell utbildning för arbete i våra verksamheter.
  Läs mer
 • Två undersköterskor till Hemtjänst Norr


  Är du vår nästa kollega på Hemtjänst Norr, som arbetar inom Hackås och Myrviken? Vi söker nu två undersköterskor för arbete med kvalificerad omvårdnad och socialt stöd, där du gör verklig skillnad för människor i behov av assistans. Varmt välkommen att bli en del av vårt drivna och framåtriktade team!
  Läs mer
 • Speciallärare/Specialpedagog


  Vill du vara med på resan om att uppfylla vår vision "Berg - en erkänt bra utbildningskommun"? Vi söker nu efter dig som är speciallärare eller specialpedagog och vill vara med att forma framtidens skola tillsammans med oss på Åsarna, Rätan och Klövsjö skolor!
  Läs mer

Har du språk- eller kulturkompetens i sydsamiska?

Berg är en stolt samisk förvaltningskommun. Detta innebär bland annat att du som medborgare har rätt till förskoleverksamhet och äldreomsorg helt eller till väsentlig del på samiska. Du har också möjlighet att använda samiska i din kontakt med kommunen.

Har du sydsamisk språk- eller kulturkompetens, och är intresserad av arbete hos oss, vill vi därför gärna komma i kontakt med dig. Hör av dig genom formuläret längst ned på den här sidan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.