Lediga jobb i Bergs kommun

Förskollärare och barn på förskola

Välkommen till oss i Berg, en framåt kommun som rekommenderas av alla! Vi är ca 1 200 anställda som tillsammans verkar för att ge så bra stöd och service som möjligt till våra medborgare. Läs gärna mer om vårt arbete, eller bli vår nästa kollega genom att ansöka någon av våra lediga tjänster.

Lediga jobb

Se våra lediga jobb och skicka in din jobbansökan digitalt här

Har du skyddade personuppgifter ska du alltid kontakta vår HR-konsult via växel 0687-161 00. Då får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt.

 • Lärare 


  Berg - en erkänt bra utbildningskommun! Inom förskola och skola i Bergs kommun arbetar välutbildad och engagerad personal för att ge kommunens barn och ungdomar de bästa förutsättningarna till ett livslångt lärande. Vi söker nu tre drivna kollegor till oss på Svenstavik skola! 
  Läs mer
 • Undersköterska till Treklövern


  Söker du ett roligt, ansvarsfullt och utvecklande arbete? Är du redo för en vardag där du verkligen gör skillnad i andra människors vardag? Då kan du vara den vi söker till äldreomsorgen på Treklövern i Bergs kommun!
  Läs mer
 • Rektor Hackås och Ljungdalens förskolor


  Vi söker nu dig som vill arbeta som rektor för våra förskolor i Hackås och Ljungdalen och letar efter ett kollegialt, varierande och utmanande uppdrag med fokus på ansvar, vidareutveckling och stabilitet. Hos oss ges du möjlighet att, tillsammans med vårt ledningsteam, verka för Bergs kommuns fortsatta utveckling av vår pedagogiska verksamhet.
  Läs mer
 • Administratör äldreomsorg


  Är du en kommunikativ person som trivs med ett problemlösande och omväxlande arbete? Då kan du vara den vi letar efter som administratör inom äldreomsorg, med fokus på våra verksamheter i Hackås och Myrviken.
  Läs mer
 • Miljöinspektör


  Vill du vara med och göra skillnad i vacker fjällmiljö?  Vi söker nu en miljö- och hälsoskyddsinspektör till vår gemensamma miljö- och byggavdelning för Berg och Härjedalens kommuner. Vi letar efter dig som vill arbeta med serviceinriktad och förtroendeingivande myndighetsutövning, samt vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa miljö- och byggavdelning!
  Läs mer
 • Timvikarier till skolor och fritidshem


  Vill du vara med och verka för alla barns rätt till en skolgång av hög nivå, som präglas av jämlikhet, delaktighet och gemensamt lärande? Vi söker nu timvikarier till  grundskolor och fritidshem, och välkomnar dig med eller utan formell utbildning för arbete i skola och fritidshem. Våra elever ska ha roligt, känna trygghet och kunna utvecklas efter sina egna förutsättningar.
  Läs mer
 • Förskollärare/Barnskötare Hackås förskola


  Berg - en erkänt bra utbildningskommun! Inom förskolan på Bergs kommun arbetar välutbildad och
  engagerad personal för att ge kommunens barn och ungdomar de bästa
  förutsättningarna till ett livslångt lärande. Våra barn ska ha roligt, känna
  trygghet och kunna utvecklas efter sina egna förutsättningar. Vi söker nu förskollärare/ barnskötare till Hackås förskola.

  Läs mer
 • Semestervikarier till nattpatrull och Hemtjänst Svenstavik


  Vi på Hemtjänst Svenstavik och Nattpatrullen i Berg söker nu vikarier inför sommaren. Om du gillar ett ansvarsfullt, utvecklande och intressant arbete, där du både kan arbeta självständigt och i grupp kan du vara den person vi söker. Vi erbjuder dig dessutom gratis fiskekort, friluftslån samt närhet till en mängd olika aktiviteter och upplevelser. Som semestervikarie får du dessutom extra 10 000 kr när du arbetar minst åtta veckor under sommarperioden!
  Läs mer
 • Semestervikarier sjuksköterska och distriktssköterska


  Söker du ett roligt, ansvarsfullt och utvecklande uppdrag? Är du redo för ett arbete där du ges möjlighet att verkligen göra skillnad i människors vardag? Då kan du vara den vi söker som semestervikarie inom hälso- och sjukvård på Bergs kommun. Vi erbjuder dig som sommarvikarie gratis fiskekort, friluftslån samt närhet till en mängd olika aktiviteter och upplevelser. Som semestervikarie får du dessutom extra 10 000 kr när du arbetar minst åtta veckor under sommarperioden!
  Läs mer
 • Semestervikarier till personlig assistans


  Sommaren närmar sig med stormsteg! Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta som semestervikarie som personlig assistent under sommarperioden 2023! Utöver ett verkligt meningsfullt arbete erbjuder dig vi som sommarvikarie tillgång till vårt friluftslån samt närhet till en mängd olika aktiviteter och upplevelser. När du arbetat minst åtta veckor under sommarperioden får du dessutom extra 10 000 kr!
  Läs mer
 • Semestervikarier stödassistent


  Sommaren närmar sig med stormsteg! Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta som stödassistent med oss på LSS i Berg under sommarperioden 2023! Utöver ett verkligt meningsfullt arbete erbjuder dig vi som sommarvikarie tillgång till vårt friluftslån samt närhet till en mängd olika aktiviteter och upplevelser. När du arbetat minst åtta veckor under sommarperioden får du dessutom extra 10 000 kr!
  Läs mer
 • Skolpsykolog


  Letar du ett arbete där din kompetens verkligen gör skillnad och du ges goda möjligheter att forma och vidareutveckla ett verksamhetsområde? Vi söker efter dig som är legitimerad psykolog och lockas av ett upplägg där du blir en central funktion inom vår elevhälsa, samt viktig länk mellan denna andra funktioner som arbetar för att stärka våra elever.
  Läs mer
 • Semestervikarier inom äldreomsorg


  Söker du ett roligt, ansvarsfullt och utvecklande arbete? Är du redo för en vardag där du verkligen gör skillnad i andra människors vardag? Då kan du vara den vi söker som semestervikarie till äldreomsorgen på Bergs kommun! Vi erbjuder dig dessutom gratis fiskekort, friluftslån samt närhet till en mängd olika aktiviteter och upplevelser. När du arbetat minst åtta veckor under sommarperioden får du dessutom extra 10 000 kr!
  Läs mer
 • Samisk språkresurs i förskolan


  Berg - en erkänt bra utbildningskommun! Inom förskolan i Bergs kommun, vilket erbjuds på sju orter, arbetar välutbildad och engagerad personal för att ge kommunens barn och ungdomar så bra förutsättningar som möjligt till ett livslångt lärande. Våra barn ska ha roligt, känna trygghet och kunna utvecklas efter sina egna förutsättningar. Vi söker nu en sydsamisktalande förskollärare eller samisktalande med annan pedagogisk erfarenhet.
  Läs mer

Har du språk- eller kulturkompetens i sydsamiska?

Berg är en stolt samisk förvaltningskommun. Detta innebär bland annat att du som medborgare har rätt till förskoleverksamhet och äldreomsorg helt eller till väsentlig del på samiska. Du har också möjlighet att använda samiska i din kontakt med kommunen.

Har du sydsamisk språk- eller kulturkompetens, och är intresserad av arbete hos oss, vill vi därför gärna komma i kontakt med dig. Hör av dig genom kontaktuppgifterna längst ned på den här sidan.

Kontakta HR-funktionen

Observera att vi inte kan ta emot spontanansökningar, men svarar mer än gärna på frågor om Bergs kommun som arbetsgivare, lediga tjänster eller liknande.

Dina kontaktuppgifter
Dina kontaktuppgifter